info@ouderechtbank.nl 040 - 720 09 34

Courthouse Comedy Club

When:
17/10/2019 @ 20:15 – 22:30
2019-10-17T20:15:00+02:00
2019-10-17T22:30:00+02:00

LINE-UP 17 OKTOBER 2019:
Steven Stol (MC)
Ro Campbell
Felix Heezemans
en upcoming talent Oscar Smit

Courthouse Comedy Club: gezelligheid, een intieme setting, toffe comedians en een lekker sfeertje. Iedere maand opnieuw een verrassende & wisselende line-up bij De Oude Rechtbank op Stratumseind in Eindhoven. De show start om 20:15 en vanaf 19:45 is de rechtszaal open voor comedybezoekers. Uiteraard is het mogelijk om al eerder te komen borrelen in een van de andere ruimtes in de Oude Rechtbank.

— LOCATIE —-
De Oude Rechtbank
De charme van het gebouw waarin de Oude Rechtbank gevestigd is, is grotendeels bewaard gebleven en is ook een meerwaarde voor het huidige karakter. Het is statig van oorsprong, maar tegelijkertijd knus en uitnodigend met veel verschillende ruimtes, een leuke binnenplaats met een bar in de buitenlucht en een knus muziekje die de sfeer compleet maakt. Tijdens het dineren verrassen we onze gasten met sharing dining, een beleving waar alle kleine diverse gerechtjes heerlijk gedeeld mogen worden.

— DINER ACTIE —
Ter gelegenheid van de Comedy Club biedt De Oude Rechtbank haar gasten een voordeling sharing diner menu in combinatie met de voorstelling voor slechts: €37,50 . Het shared dining concept is te boeken met een aanvangstijd van uiterlijk 18:00 om in alle rust te kunnen genieten van het eten & bij te kletsen voorafgaand aan de comedyshow.

LET OP: Bij aanschaf van combi tickets (shared dining) graag uw gewenste tijdstip reserveren/doorgeven via 040-7200934 danwel reservering@ouderechtbank.nl

 

Steven Stol
Steven Stol is een van de meest aanstekelijke vertellers uit de stand up comedy. Deze comedian uit Bussum heeft een stevige podiumpersoonlijkheid en neemt veel levenservaring met zich mee. Zijn comedy show is gelardeerd met observaties over het burgerlijke bestaan. Het gezin, de kinderen en de sleur van het leven zijn voor hem een inspiratiebron. Uit deze eenvoudige observaties ontstaat een wereld van hilariteit. Daarnaast weet hij met zijn meeslepende manier van vertellen elke comedy show tot een waar succes te maken. Steven Stol leidt een druk leven als comedian. Zo verlaat hij regelmatig Bussum om voor een enthousiast publiek zijn geestige verhalen te brengen. Soms dicht bij huis en soms wel een paar honderd kilometer van Bussum vandaan. Want al dat reizen dat het leven als comedian met zich meebrengt, daar is Stol al lang aan gewend.

 

Felix Heezemans
“Ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen,” zo reageerde Felix Heezemans nuchter toen hij de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017 in de wacht sleepte. En dat typeert deze Utrechter. Want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven.

 

Courthouse Comedy Club Oude Rechtbank

Close Menu