Rechtszaal @Oude Rechtbank
Live Muziek @Oude Rechtbank
DDW Music 2016 / Bands & Bites @Oude Rechtbank
Cultuur @Oude Rechtbank
Courthouse Comedy Club / Comedy & Bites @Oude Rechtbank

 

"Naast evenementen die wij zelf organiseren is het bij ons ook mogelijk om zelf een evenement organiseren. Weet je niet hoe? Wij helpen je graag verder.

 

Zakelijk evenement: Onze Rechtszaal is perfect als besloten ruimte voor een vergadering, presentatie of team-sessie. De zaal is voorzien van een beamer, een groot scherm en een flipover. Tussendoor lunchen of aansluitend dineren of naborrelen? Ook dat kan!

 

Bedrijfsuitje: Heb jij de leuke taak gekregen om het bedrijfsuitje dit jaar te regelen? Er zijn genoeg mogelijkheden: - Borrel - Barbecue - Diner - Dinerspel (bijvoorbeeld een "moorddiner" of een "wie is de mol diner") - Pubquiz - Escape Room

 

Feest: Altijd al gedroomd om zelf een evenement te organiseren? Dan zit je bij de Oude Rechtbank aan het juiste adres. Door onze verschillende zalen kun je bij ons al een feest geven van een klein gezelschap tot 600 personen. Verschillende collectieven gingen je voor zoals: Ensuite, Rewind, Bontgenoten en Beats 'n Bass.

 

Staat jouw idee er niet bij, heb je vragen of ben je overtuigd om je eigen evenement te organiseren? Neem dan contact op via:  Info@ouderechtbank.nl of bel naar 040-7200934

 

Tickets Kopen Oude Rechtbank

 

Reserveringen & Boekingen:

Telefoonnummer Oude Rechtbank  040 - 720 09 34

Email Reservering Oude Rechtbank  Reservering@ouderechtbank.nl