ESCAPE ROOM
Voor een fantastisch uitje hoef je bij ons alleen de trap op te lopen. In ons pand bevindt zich Escaperoom Eindhoven.

Zij staan momenteel nummer 1 in Nederland op de lijst van beste Escape Rooms…. met gepaste trots!

Als een van de eerste ter wereld weten zij twee Escape Rooms met één verhaallijn te verbinden. Het maakt hierbij niet uit welke Escape Room je als eerste speelt.
Houd je van puzzelen, verrassingen en samenwerken? Dan dagen we je uit deze ultieme escape-ervaring aan te gaan in hartje Eindhoven! Neem je vrienden, familie of collega’s mee en ga op onderzoek uit. Jullie hebben 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Vindt aanwijzingen, los puzzels op maar heb vooral plezier! Een goede samenwerking is noodzakelijk om alle geheimen bovenwater te krijgen.

ESCAPE DINER
Vier je ontsnapping met een heerlijke lunch of uitgebreid diner in onze Brasserie! Wij bieden voor deelnemers van de Escape Room een 2-gangen lunch aan voor maar €12,50 en een heerlijke 3-gangen diner voor maar €24,00. Reserveer voor de lunch of het diner bij de Oude Rechtbank op de website of via Reservering@Ouderechtbank.nl.

BORREL
Gewoon lekker een drankje doen? Dat is uiteraard ook mogelijk; binnen aan de bar of buiten op de patio in het zonnetje.

RESERVEREN
Wil je reserveren voor de Escaperoom? Twijfel dan niet en neem contact op met de Next Level Escaperoom Eindhoven via 040 – 843 26 63 of per mail: info@escaperoomeindhoven.nl.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider