Escape Room
Escape Room @Oude Rechtbank
Borrelen
Borrelen @Oude Rechtbank
Restaurant
Restaurant @Oude Rechtbank

 

Escape Room

Bij ons in De Oude Rechtbank bevindt zich ook Escape Room Eindhoven. Houd je van puzzels, verrassingen en samenwerken? Op zoek naar een originele spannende activiteit met vrienden/familie of teambuilding met collega’s in hartje Eindhoven? Trek je CSI jas aan, pak je koffer en ga op onderzoek uit. Je team heeft 60 minuten de tijd om uit te zoeken wat er gebeurd is met John, de eigenaar van de boerderij. Verzamel informatie, vindt aanwijzingen, los interactieve puzzels op maar vooral… heb plezier en laat je verbazen! Goede samenwerking en in staat zijn om “out of the box” te denken is noodzakelijk om alle geheimen van de boerderij boven water te krijgen. Vier je ontsnapping met heerlijke lunch of uitgebreid diner in de trendy brasserie van de Oude Rechtbank waar Escape Room Eindhoven gevestigd is. Bekijk onze speciale arrangementen. Gewoon een lekker drankje doen is uiteraard ook mogelijk; binnen aan de bar of buiten op de patio in de zon.

 

Wij bieden voor deelnemers van de Escape Room een 2-gangen lunch aan voor maar 12,50 en een 3-gangendiner voor 25 euro! Ook zijn er prijzen te winnen voor onder andere onze comedy avond en voor een groot aantal feesten die wij hier geven (denk aan een ensuite, rewind, mozem etc.)

 

Mocht u graag een arrangement boeken in combinatie met een escape room twijfel dan niet en neem contact met ons op via 040-7200934 of per mail: reservering@ouderechtbank.nl

 

 

 

Reserveringen & Boekingen:

Call volume 16 black040 - 720 09 34

Opened email envelope 16 blackReservering@ouderechtbank.nl

 

 

© 2018 Oude Rechtbank B.V., Alle Rechten Voorbehouden