Escape Room - Catch Me If You Can
Escape Room
Escape Room - Suspicious Farmhouse
Escape Room
Escape Room - Suspicious Farmhouse 2
Escape Room

 

ESCAPE ROOM
Voor een fantastisch uitje hoef je bij ons alleen de trap op te lopen. In ons pand bevindt zich Escaperoom Eindhoven. Als een van de eerste ter wereld weten zij twee Escape Rooms met één verhaallijn te verbinden. Het maakt hierbij niet uit welke Escape Room je als eerste speelt.
Houd je van puzzelen, verrassingen en samenwerken? Dan dagen we je uit deze ultieme escape-ervaring aan te gaan in hartje Eindhoven! Neem je vrienden, familie of collega’s mee en ga op onderzoek uit. Jullie hebben 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Vind aanwijzingen, los puzzels op maar heb vooral plezier! Een goede samenwerking is noodzakelijk om alle geheimen bovenwater te krijgen.

ESCAPE DINER
Vier je ontsnapping met een heerlijke lunch of uitgebreid diner in onze Brasserie! Wij bieden voor deelnemers van de Escape Room een 2-gangen lunch aan voor maar €12,50 en een heerlijke 3-gangen diner voor maar €22,50.

BORREL
Gewoon lekker een drankje doen? Dat is uiteraard ook mogelijk; binnen aan de bar of buiten op de patio in het zonnetje.

RESERVEREN
Wilt u reserveren? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via 040-7200934 of per mail: reservering@ouderechtbank.nl

 

 

 

Reserveringen & Boekingen:

Telefoonnummer Oude Rechtbank  040 - 720 09 34

Email Reservering Oude Rechtbank  Reservering@ouderechtbank.nl

 

 

© 2019 Oude Rechtbank B.V., Alle Rechten Voorbehouden